Automatisch investeren in crypto: Waarom automatiseren werkt

Automatisch investeren in crypto: Waarom automatiseren werkt

In de snelle wereld van cryptocurrencies, kan het bijhouden van markttrends en het tijdig uitvoeren van transacties een uitdagende onderneming zijn. Dit is waar het concept van automatisch investeren in crypto aan bod komt. Het is niet zomaar een modewoord; het is een strategische aanpak die enorme populariteit wint onder zowel cryptoliefhebbers als investeerders.

De aantrekkingskracht van cryptocurrencies, met hun potentieel voor substantiële winsten en inherente volatiliteit, heeft een breed scala aan investeerders aangetrokken. Een dieper begrip van de crypto-space vereist echter een uitgebreid inzicht in de marktdynamiek, technische analyse en een voortdurende inzet van tijd en moeite. Dit is precies waar automatiseringstools voor cryptohandel en crypto investeringen een rol spelen. Deze tools kunnen een aantrekkelijke oplossing bieden om het investeringsproces te stroomlijnen en optimaliseren.

De afgelopen jaren hebben we een opmerkelijke stijging in de populariteit van crypto-automatiseringstools gezien. Deze tools omvatten een verscheidenheid aan strategieën, variërend van Dollar-Cost Averaging (DCA) tot geavanceerde algoritmische handelssystemen. De groeiende belangstelling van de cryptogemeenschap voor automatisering is niet verrassend, gezien de potentiële voordelen die het met zich meebrengt. Dit omvat onder andere minder emotionele handel, verbeterd risicobeheer en de mogelijkheid om 24/7 transacties uit te voeren, zelfs terwijl je slaapt.

Dit artikel gaat in op verschillende opties voor automatisch investeren in crypto, waarbij de voordelen en de bijbehorende risico’s worden benadrukt. Het doel is om een uitgebreid inzicht te geven in waarom automatisering een cruciaal hulpmiddel is voor elke investeerder die willen profiteren van een steeds veranderende markt.

Inhoudsopgave

Soorten automatisering in crypto

De cryptomarkt biedt een breed scala aan automatiseringstools voor automatisch investeren in crypto, elk gericht op verschillende investeringsstrategieën en risicoprofielen. Een aantal belangrijk zijn:

 1. Geautomatiseerd beleggen via Dollar-Cost Averaging (DCA): Om de marktvolatiliteit te beperken, is DCA een strategie waarbij met regelmatige tussenpozen een vooraf bepaald bedrag aan geld wordt belegd, onafhankelijk van de prijzen van cryptocurrency. Het houdt in dat er minder tokens tegen hoge prijzen en meer tegen lage prijzen worden gekocht, wat in de loop van de tijd resulteert in lagere gemiddelde aankoopprijzen.
 1. Copy Trading: Door het proces van copy trading te automatiseren, kunnen beleggers profiteren van de ervaring van meer ervaren handelaren zonder dat ze hun rekeningen actief hoeven te beheren. Voor mensen die niet de tijd of kennis hebben om alleen te handelen, is dit erg nuttig.
 1. Toolbox voor het creëren van je handelsalgoritmen: Voor handelaren met programmeervaardigheden en een diep begrip van de marktdynamiek is het creëren van aangepaste handelsalgoritmen een aantrekkelijke optie. Deze aanpak omvat het schrijven van code die transacties uitvoert op basis van vooraf gedefinieerde criteria. Daarnaast zijn er oplossingen die een low-code blokkendoos aanbieden. Deze algoritmen kunnen zeer gepersonaliseerd zijn en technische indicatoren, prijspatronen en andere variabelen bevatten om handelsbeslissingen te nemen. Hoewel dit niveau van maatwerk een grote flexibiliteit biedt, vereist het ook technische expertise en zorgvuldige monitoring.
 1. Volledig geautomatiseerde handelssystemen (kant-en-klare oplossingen): Als je de voorkeur geeft aan een hands-off aanpak, zijn kant-en-klare geautomatiseerde handelssystemen direct beschikbaar. Deze systemen zijn vooraf gebouwde software of crypto bot die zijn ontworpen om namens jou transacties uit te voeren. Ze worden geleverd met verschillende functies, waaronder marktanalyse, risicobeheer en backtesting-mogelijkheden. Kant-en-klare oplossingen zijn toegankelijk voor zowel beginners als ervaren handelaren en bieden gemak en automatisering zonder dat uitgebreide programmeerkennis nodig is.

Voordelen van automatisering in crypto

De cryptomarkt staat bekend om zijn 24-uurshandel en extreme prijsvolatiliteit. In zo’n dynamische omgeving zijn automatiseringstools voor automatisch investeren in crypto naar voren gekomen als een waardevol bezit voor cryptohandelaren en investeerders. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van automatisering bij cryptohandel:

 1. Tijdbesparing: Automatisering op cryptomarkten bespaart handelaren tijd doordat ze vooraf gedefinieerde parameters en regels kunnen instellen, waardoor ze hun trading strategie zonder voortdurend toezicht kunnen uitvoeren. Dit maakt tijd vrij voor andere activiteiten, vermindert stress en voorkomt burn-out, aangezien cryptomarkten 24/7 actief zijn.
 1. Emotievrij handelen: Emoties kunnen het beoordelingsvermogen vertroebelen en leiden tot impulsieve beslissingen op de cryptomarkt. Angst en hebzucht drijven handelaren er vaak toe irrationele keuzes te maken. Automatisering elimineert het emotionele aspect van handelen. Crypto trading bots en algoritmen voeren transacties uit op basis van gegevens en vooraf gedefinieerde criteria, waardoor de psychologische vooroordelen worden geëlimineerd die tot verliezen kunnen leiden.
 1. Consistentie en discipline: Automatisering dwingt discipline af in de handel. Je handelsstrategie wordt consistent uitgevoerd, volgens vooraf bepaalde regels. Dit helpt je je aan je beleggingsplan te houden, zelfs als de markt volatiliteit vertoont. Consistentie is essentieel voor succes op de lange termijn in de cryptomarkt.
 1. Verbeterde beleggingsstrategieën: Automatiseringstools kunnen grote hoeveelheden gegevens analyseren en transacties uitvoeren met snelheden die de menselijke capaciteiten te boven gaan. Hierdoor kan je geavanceerdere trading strategie implementeren. Crypto algoritme trading kan bijvoorbeeld gebruik maken van technische indicatoren, statistische analyses en historische gegevens om weloverwogen beslissingen te nemen. Deze strategieën kunnen worden getest en geoptimaliseerd om de prestaties te verbeteren.

Meer voordelen

 1. Diversificatie: Automatisering maakt een efficiënte diversificatie van je cryptoportfolio mogelijk. Je kan verschillende automatiseringsstrategieën opzetten voor verschillende activa of handelsparen, waardoor het risico over de markt wordt gespreid. Diversificatie kan de verliezen tijdens marktdalingen helpen beperken.
 1. Minder menselijke fouten: Menselijke fouten kunnen kostbaar zijn bij cryptohandel en investeren in crypto. Een simpele fout, zoals het plaatsen van een bestelling met de verkeerde parameters, kan tot aanzienlijke verliezen leiden. Automatisering minimaliseert het risico op dergelijke fouten en zorgt ervoor dat transacties nauwkeurig en volgens je strategie worden uitgevoerd.

Risico’s van automatisch beleggen in crypto

Hoewel automatisering in cryptohandel en automatisch investeren in crypto tal van voordelen biedt, is het van cruciaal belang om je bewust te zijn van de risico’s en mogelijke nadelen die daarmee gepaard gaan. Hier zijn enkele van de belangrijkste risico’s die gepaard gaan met het gebruik van geautomatiseerde handelsmethoden:

 1. Algoritmische fouten: geautomatiseerde handelssystemen zijn slechts zo goed als de algoritmen die ze aandrijven. Fouten in de codering, gegevensinvoer of logica kunnen tot onverwachte en aanzienlijke verliezen leiden. Zelfs een kleine fout kan resulteren in een waterval van onjuiste transacties, waardoor de verliezen groter worden. Het is essentieel om je handelsalgoritmen grondig te testen en te valideren om het risico op algoritmische fouten te minimaliseren.
 1. Marktvolatiliteit: Crypto-markten staan bekend om hun extreme volatiliteit, die kan leiden tot geautomatiseerde transacties die mogelijk niet aansluiten bij beleggingsdoelen op de lange termijn.
 1. Overoptimalisatie: bij het maken van aangepaste handelsalgoritmen bestaat het risico van overoptimalisatie. Dit gebeurt wanneer algoritmen zodanig worden afgestemd op historische gegevens dat ze in het verleden uitzonderlijk goed presteren, maar moeite hebben zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Overgeoptimaliseerde strategieën kunnen ondermaats presteren in real-time handel.
 1. Gebrek aan menselijk toezicht: een te groot vertrouwen in automatisering kan resulteren in een gebrek aan menselijk toezicht, waardoor de emotionele handel afneemt. Het is echter van cruciaal belang om strategieën te monitoren en aan te passen als de marktomstandigheden veranderen, omdat falen tot aanhoudende verliezen kan leiden.
 1. Technische problemen: Geautomatiseerde handelssystemen kunnen gevoelig zijn voor technische problemen, downtime of connectiviteitsproblemen met handelsplatforms of beurzen. Deze problemen kunnen de handelsactiviteiten verstoren en mogelijk resulteren in gemiste kansen of verliezen.

Meer risico’s

 1. Beveiligingsrisico’s: Automatiseringstools, met name handelsbots, kunnen je exchange accounts blootstellen aan hacking of ongeautoriseerde toegang, wat mogelijk kan leiden tot het verlies van je geld.
 1. Inadequaat risicobeheer: Sommige geautomatiseerde strategieën hebben mogelijk geen robuuste mechanismen voor risicobeheer. Zonder de juiste risicobeheersing kan je je portefeuille blootstellen aan aanzienlijke verliezen tijdens ongunstige marktgebeurtenissen.
 1. Black Swan-gebeurtenissen: Onvoorspelbare gebeurtenissen, vaak ‘black swan’-gebeurtenissen genoemd, kunnen een aanzienlijke impact hebben op cryptomarkten. Automatiseringstools kunnen moeite hebben om op passende wijze te reageren op ongekende gebeurtenissen, wat de verliezen mogelijk kan verergeren.

De belangrijkste automatisering in crypto

Hieronder lichten we de 4 belangrijkste vormen van automatisering in crypto uit. Iedere vorm is voor een ander type belegger geschikt.

1. Automatisch beleggen via Dollar-Cost Averaging (DCA)

Ongeacht de huidige prijs van de cryptocurrency, houdt Dollar-Cost Averaging (DCA), een populaire strategie, in dat met regelmatige tussenpozen een bepaald bedrag wordt geïnvesteerd. Dit is hoe het werkt:

Concept van DCA: Wanneer je DCA gebruikt, investeer je een specifieke hoeveelheid cryptocurrency of een vast geldbedrag, bijvoorbeeld $ 100. Je koopt volgens een vooraf bepaald schema, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Na verloop van tijd resulteert deze strategie in een gemiddelde aankoopprijs die doorgaans lager is dan wanneer je sporadisch een lump-sum investering zou doen.

Voordelen van DCA

 1. Vermindering marktvolatiliteit: DCA helpt de impact van prijsvolatiliteit op je beleggingen te verminderen. Omdat je in de loop van de tijd consistent koopt, heb je minder last van plotselinge prijspieken of crashes.
 1. Gedisciplineerde aanpak: Het dwingt een gedisciplineerde beleggingsaanpak af en moedigt je aan om vast te houden aan je beleggingsplan, ongeacht de marktschommelingen op de korte termijn.
 1. Toegankelijkheid: DCA is toegankelijk voor beleggers met verschillende ervaringsniveaus. Je hebt geen uitgebreide technische kennis of handelsvaardigheden nodig om deze strategie te implementeren.

Nadelen van DCA

 1. Potentiële gemiste kansen: DCA kan resulteren in gemiste kansen voor aanzienlijke winsten tijdens perioden van snelle prijsstijgingen, wanneer investeringen in een lump-sum bedrag winstgevender hadden kunnen zijn.
 1. Psychologische impact: Sommige beleggers kunnen zich gefrustreerd voelen tijdens bullmarkten wanneer hun DCA-investering ondermaats presteert in vergelijking met degene die eenmalig investeringen hebben gedaan.
 1. Continue inzet: DCA vereist een continue inzet van gelden, wat wellicht niet geschikt is voor beleggers met onregelmatige of onzekere inkomstenstromen.
 1. Het is doorgaans niet automatisch. Er zijn weinig opties beschikbaar voor automatisch investeren in crypto via DCA.
Automatisch beleggen in crypto

2. Copy trading

Copy trading is een geautomatiseerde handelsmethode waarmee individuen de succesvolle handelsstrategieën van ervaren handelaren op de cryptomarkt kunnen repliceren.

Hoe het werkt: In een scenario voor copy trading zijn er twee hoofdrollen: de handelaar en de volger (of investeerder). De handelaar is een ervaren persoon of entiteit die actief in cryptocurrencies handelt. De volger is een persoon die ervoor kiest een deel van zijn kapitaal toe te wijzen om de handelsacties van de handelaar automatisch na te bootsen. Wanneer de handelaar een transactie uitvoert, wordt dezelfde transactie proportioneel gerepliceerd in het account van de volger.

Voordelen van Copy trading

 1. Toegang tot expertise: Copy trading stelt individuen met beperkte kennis of ervaring in cryptohandel in staat te profiteren van de expertise van doorgewinterde handelaren. Het is een uitstekende leermogelijkheid voor beginners.
 1. Diversificatie: Volgers kunnen hun beleggingen diversifiëren door meerdere handelaren te kopiëren, elk met hun unieke handelsstrategieën. Deze diversificatie spreidt het risico over verschillende handelsbenaderingen.
 1. Passief inkomen: Voor ervaren handelaren kan Copy trading als een extra bron van inkomsten dienen. Ze verdienen commissies van hun volgers, waardoor ze worden gestimuleerd winstgevende transacties te doen.

Nadelen van Copy trading

 1. Risico op verliezen: Hoewel volgers kunnen profiteren van deskundige handelaren, kunnen ze ook verliezen lijden als de handelaar die ze kopiëren slechte beslissingen neemt of met verliezen wordt geconfronteerd. Copy trading elimineert het risico van handelen niet, en beleggers kunnen nog steeds geld verliezen.
 1. Beperkte controle: Volgers hebben beperkte controle over hun investeringen. Ze vertrouwen op de beslissingen van de handelaar, die niet altijd in lijn zijn met hun risicotolerantie of langetermijndoelen.
 1. Kosten: Kopieerhandelsplatforms brengen vaak kosten in rekening voor handelaren en volgers, wat een negatieve invloed kan hebben op de winst en het totale rendement.
 1. Marktvolatiliteit: Cryptocurrency-markten staan bekend om hun volatiliteit. Zelfs ervaren handelaren kunnen tijdens marktturbulentie met uitdagingen te maken krijgen, wat van invloed kan zijn op de portefeuilles van volgers.

3. Tools voor het maken van jouw algoritme

Het creëren van aangepaste handelsalgoritmen is een krachtige manier voor individuen om deel te nemen aan geautomatiseerde handel op de cryptomarkt. Zo kunt je aan deze journey beginnen:

Hoe je jouw handelsalgoritmen kunt maken:

 1. Programmeervaardigheden: Om een handelsalgoritme te bouwen, heb je doorgaans programmeervaardigheden nodig. Talen als Python worden vaak gebruikt vanwege hun eenvoud en uitgebreide bibliotheken voor data-analyse en handel.
 1. Gegevensanalyse: Analyseer historische gegevens voor het verhandelen van cryptocurrencies om patronen en trends te identificeren, die het besluitvormingsproces van je algoritme kunnen sturen.
 1. Algoritmeontwerp: Creëer een handelsstrategie, waarin je regels schetst voor het kopen, verkopen en beheren van je portefeuille, rekening houdend met technische indicatoren, prijspatronen en risicobeheertechnieken.
 1. Backtesten: Backtesten is cruciaal. Het gaat om het toepassen van je algoritme op historische gegevens om te zien hoe het in het verleden zou hebben gepresteerd. Dit helpt je bij het verfijnen en optimaliseren van je strategie.
 1. Paper trading: voordat je echt kapitaal riskeert, gebruikt je paper trading of gesimuleerde handel om je algoritme in real-time, maar zonder echt geld, te testen. Hierdoor kan je je strategie verfijnen en valideren.

Voordelen van toolboxen

 1. Strategie op maat: Met aangepaste algoritmen kan je je handelsstrategie afstemmen op je specifieke doelen, risicotolerantie en marktvooruitzichten.
 1. Aanpassingsvermogen: je kan je algoritme aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, zodat het relevant en effectief blijft.
 1. Potentieel voor hogere rendementen: Een goed ontworpen en geoptimaliseerd algoritme kan potentieel beter presteren dan generieke handelsstrategieën.

Nadelen van toolboxen

 1. Leercurve: Het ontwikkelen van handelsalgoritmen vereist een steile leercurve, vooral als je nieuw bent in programmeren en algoritmische handel.
 1. Tijdrovend: het proces van het maken, testen en optimaliseren van een algoritme kan tijdrovend zijn. Het vraagt om voortdurende monitoring en bijsturing.
 1. Risico van overoptimalisatie: er bestaat een risico dat je algoritme overmatig wordt geoptimaliseerd op basis van historische gegevens, die in real-time mogelijk niet zo goed presteren.
 1. Technische hindernissen: Technische problemen, zoals platformcompatibiliteit, datakwaliteit en connectiviteit, kunnen uitdagingen opleveren.

Het ontwikkelen van je handelsalgoritmen kan een lonende onderneming zijn voor degenen die bereid zijn tijd en moeite te investeren in leren en experimenteren.

4. Volledig geautomatiseerde handelssystemen – kant-en-klaar

Voor individuen die hun crypto trading of crypto investering willen automatiseren zonder zich te verdiepen in de complexiteit van de ontwikkeling van algoritmen, bieden kant-en-klare, volledig geautomatiseerde handelssystemen een handige oplossing.

Beschikbaarheid van kant-en-klare systemen:

Kant-en-klare, volledig geautomatiseerde handelssystemen zijn direct beschikbaar op de cryptomarkt. Deze systemen worden meestal ontwikkeld door deskundige teams of individuele ontwikkelaars met de nadruk op het bieden van een plug-and-play-oplossing aan gebruikers. Ze zijn te vinden op verschillende handelsplatformen en beurzen, vaak aangeboden als handelsbots of handelssoftware.

Voordelen volledige automatisering

 1. Gebruiksgemak: kant-en-klare oplossingen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor ze toegankelijk zijn voor zowel beginners als ervaren handelaren. Gebruikers kunnen deze systemen doorgaans relatief eenvoudig instellen en configureren.
 1. Tijdbesparend: ze besparen gebruikers veel tijd en moeite door handelsstrategieën, technische analyse en uitvoering te automatiseren, waardoor tijd vrijkomt voor andere activiteiten.
 1. Toegang tot geavanceerde functies: Veel kant-en-klare systemen worden geleverd met geavanceerde functies, zoals realtime marktanalyse, tools voor risicobeheer en backtesting-mogelijkheden, waardoor de handelservaring van de gebruiker wordt verbeterd.

Nadelen volledige automatisering

 1. Gebrek aan maatwerk: Hoewel kant-en-klare oplossingen gemak bieden, missen ze vaak het niveau van maatwerk dat beschikbaar is met zelfontwikkelde algoritmen. Gebruikers hebben mogelijk beperkte controle over de gebruikte strategieën.
 1. Kosten: Bij sommige kant-en-klare systemen zijn abonnementskosten of eenmalige aanschafkosten verbonden. Deze uitgaven kunnen de winst aantasten, vooral voor kleinere beleggers.
 1. Afhankelijkheid van derden: Gebruikers vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van de ontwikkelaars en het handelsplatform dat het kant-en-klare systeem host. Eventuele problemen aan hun kant kunnen van invloed zijn op je handelsactiviteiten.
 1. Marktspecifieke prestaties: De effectiviteit van kant-en-klare oplossingen kan variëren, afhankelijk van de marktomstandigheden. Sommige kunnen in bepaalde marktomgevingen goed presteren, terwijl ze in andere ondermaats presteren.

Automatisch beleggen in crypto?

Lees over slim beleggen via smart DCA; een strategie die DCA (periodiek investeren) probeert te verbeteren.

Automatisch investeren in crypto
Automatisch investeren in crypto

Automatisch beleggen in crypto?

Lees over slim beleggen via smart DCA; een strategie die DCA (periodiek investeren) probeert te verbeteren.

Het kiezen van de juiste automatiseringsmethode

Het selecteren van de meest geschikte vorm van automatisch beleggen in crypto vereist een zorgvuldige afweging van je individuele behoeften, risicotolerantie en investeringsdoelen. Hier is een stappenplan om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen:

 1. Definieer je beleggingsdoelen:

Het definiëren van je doelstellingen, zoals groei op de lange termijn, passief inkomen of winst op de korte termijn, is van cruciaal belang bij het selecteren van de beste methode voor crypto trading of automatisch investeren in crypto.

 1. Beoordeel je risicotolerantie:

Het begrijpen van je risicotolerantie is cruciaal. Als je risicomijdend bent en de voorkeur geeft aan een stabiele groei met lage volatiliteit, kunnen methoden als Dollar-Cost Averaging (DCA) of copy trading geschikter zijn. Voor degenen die zich op hun gemak voelen met hogere risico’s en potentiële beloningen, kunnen algoritmische handel of kant-en-klare geautomatiseerde systemen opties zijn om te verkennen.

 1. Evalueer je tijdsbesteding:

Bedenk hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan het monitoren en beheren van je beleggingen. DCA, copy trading en kant-en-klare oplossingen vereisen minder voortdurende aandacht, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met drukke schema’s. Algoritmische handel en het creëren van je handelsalgoritmen vergen meer tijd en expertise.

 1. Beoordeel je technische vaardigheid:

Beoordeel je technische vaardigheden en kennis van de cryptomarkt. Als je bedreven bent in programmeren en data-analyse, kan het ontwikkelen van aangepaste algoritmen een haalbare keuze zijn. Als dat niet het geval is, bieden kant-en-klare oplossingen eenvoud en toegankelijkheid.

 1. Diversificatie en portefeuilleomvang:

De omvang van je cryptoportefeuille en je wens tot diversificatie zijn essentiële factoren. DCA is bevorderlijk voor een geleidelijke portefeuillegroei, terwijl algoritmische handel en kant-en-klare systemen diverse activa kunnen beheren.

Overige stappen

 1. Houd de kosten in de gaten:

Houd rekening met de kosten die aan elke automatiseringsmethode zijn verbonden. Voor sommige opties, zoals DCA, gelden mogelijk minimale kosten, terwijl bij andere, zoals kant-en-klare systemen, abonnementskosten of eenmalige aankopen gepaard kunnen gaan. Neem deze kosten mee in je beslissing.

 1. Blijf op de hoogte:

Ongeacht de door je gekozen methode is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de cryptomarkt. Blijf op de hoogte van marktnieuws, technologische ontwikkelingen en veranderingen in de regelgeving om weloverwogen beslissingen te nemen en je strategie aan te passen.

Conclusie

In de dynamische wereld van de crypto trading en crypto investering is automatisering een krachtige tool geworden voor beleggers die op zoek zijn naar efficiëntie, discipline en verbeterde strategieën. In dit artikel zijn verschillende vormen van automatisch investeren in crypto of Auto Trading / automatisch handelen onderzocht die beschikbaar zijn op de cryptomarkt. Hieronder vallen onder andere Dollar-Cost Averaging (DCA), copy trading, de ontwikkeling van aangepaste algoritmen en kant-en-klare geautomatiseerde systemen.

Automatisering biedt tijdsbesparing, vermindering van emotionele transacties en toegang tot deskundige strategieën, maar het is essentieel om je bewust te zijn van de daarmee samenhangende risico’s, zoals algoritmische fouten, marktvolatiliteit en technische uitdagingen.

Ontdek kansen in crypto

Schrijf je in voor crypto tips, exclusieve kortingen, marktupdates en meer via dit formulier.

Automatisch investeren in crypto
Automatisch investeren in crypto

Ontdek kansen in crypto

Schrijf je in voor crypto tips, exclusieve kortingen, marktupdates en meer via dit formulier.

Meer gerelateerde artikelen

Crypto bot

Crypto bots en crypto automatisering door Thriven

Lees over de crypto bots en automatiseringen van Thriven. Bepaal of automatisch beleggen of auto trading met een crypto bot bij jou past.
Automatisch investeren in crypto

Automatisch investeren in crypto: Waarom automatiseren werkt

Lees over automatisch investeren in crypto. Dit artikel bespreekt de 4 belangrijkste methoden voor automatisch beleggen in crypto.
Bybit crypto bot

Bybit crypto bot: Hoe gebruik je een Bybit bot?

Lees over de Bybit crypto bot. Bybit biedt een DCA en Grid toolbox bot. Ontdek de voordelen, risico's en een alternatieve crypto bot.