Crypto investeren en portfolio masterclass

Leer investeringskansen in crypto te herkennen en een krachtig investeringsportfolio op te bouwen tijdens de crypto investeren en portfolio masterclass

Crypto investeren en portfolio masterclass

Leer investeringskansen in crypto te herkennen en een krachtig investeringsportfolio op te bouwen tijdens de crypto investeren en portfolio masterclass

Wat je kan verwachten

  • Tijdens de Crypto investeren en portfolio masterclass leer je over kansen in crypto, beleggen in diverse activa en portfolio opbouw.
  • We behandelen investeringsstrategieën in crypto en geven tips voor diversificatie in je investeringsportfolio.
  • Ook bespreken we meerdere exchanges waar je activa zoals crypto kan opslaan en verhandelen.
  • Gedurende deze interactieve masterclass zal er alle ruimte zijn om je vragen aan ons te stellen.

We geven geen enkele vorm van financieel advies en stemmen educatie nooit af op persoonlijke situaties.

We geven geen enkele vorm van financieel advies en stemmen educatie nooit af op persoonlijke situaties.

Wie deze masterclass geeft

De Crypto investeren en portfolio masterclass wordt gegeven door Meyade Curfs of Michael Brom. Meyade heeft al meer dan vijf jaar ervaring met het geven van masterclasses op het gebied van diverse financiële onderwerpen. Met het platform Meyade.nl heeft hij velen geïntroduceerd en begeleid in de cryptomarkt. Daarnaast heeft hij verschillende keren in de media gesproken over financiële onderwerpen, waaronder bij de NPO1NPO3 en het AD.

Michael Brom is al meer dan 4 jaar een fulltime trader en Blockchain-ontwikkelaar. Hij trad begin 2013 toe tot de wereld van Bitcoin en is tot op heden nog steeds zeer betrokken. Michael verdiept zich dagelijks in de cryptomarkt en houdt zich constant bezig met trading analyses.

Wie deze masterclass geven

De Cryptomarkt en strategie masterclass wordt gegeven door Meyade Curfs en Michael Brom. Meyade heeft al meer dan vijf jaar ervaring met het geven van masterclasses op het gebied van diverse financiële onderwerpen. Met het platform Meyade.nl heeft hij velen geïntroduceerd en begeleid in de cryptomarkt. Daarnaast heeft hij verschillende keren in de media gesproken over financiële onderwerpen, waaronder bij de NPO1NPO3 en het AD.

Michael Brom is al meer dan 4 jaar een fulltime trader en Blockchain-ontwikkelaar. Hij trad begin 2013 toe tot de wereld van Bitcoin en is tot op heden nog steeds zeer betrokken. Michael verdiept zich dagelijks in de cryptomarkt en houdt zich constant bezig met trading analyses. Via deze masterclass deelt Michael samen met Meyade zijn visie op de huidige cryptomarkt. 

Boek je masterclass

249 249

Categorie:

Praktische informatie over deze masterclass

Praktische informatie over deze masterclass

Boeken kan door het boekingsproces in het raamwerk te volgen. De Crypto investeren en portfolio masterclass is een (gedeelde) privé masterclass en een tijdslot kan tot 1 keer geboekt worden. Als een specifiek tijdslot niet beschikbaar is, kies dan een andere dag of tijd.

Hoewel de masterclass Crypto investeren en portfolio een privé masterclass is, kan deze door meerdere personen worden gedeeld. Indien dit wenselijk is, dient men het aantal personen te selecteren dat wil deelnemen. De volgende kortingen worden toegepast indien men meerdere personen selecteert voor de gedeelde privé masterclass:

2-3 personen = 20% korting

4-5 personen = 30% korting

De duur van de Crypto investeren en portfolio masterclass is 2 uur.

Er zijn geen kennisvereisten voor de masterclass Crypto investeren en portfolio. We zullen in deze masterclass ook basis- en achtergrondkennis bespreken.

De masterclass Crypto investeren en portfolio kan alleen individueel gevolgd worden. De masterclass kan echter worden gedeeld als men deze voor meerdere personen boekt.

We geven de offline masterclass Crypto investeren en portfolio in Amsterdam aan Johan Huizingalaan 400. Ook staan we open om je voorkeuren met betrekking tot een afwijkende locatie te bespreken. De online masterclass Crypto investeren en portfolio wordt gegeven via Zoom.

De masterclass is standaard offline. Indien gewenst kunnen we de masterclasses altijd online via Zoom verzorgen.

Je bent als consument gerechtigd een aanmelding voor een masterclass binnen 14 dagen te annuleren of te verplaatsen door een e-mail te sturen naar: support@thriven.nl waarin je duidelijk aangeeft dat je de masterclass wilt annuleren of verplaatsen. Als de masterclass binnen 14 dagen na de boekingsdatum wordt gegeven, heb je deze mogelijkheid niet. Je hebt het recht om tot 48 uur voor het afgesproken tijdstip van oplevering van de masterclass bij Thriven een verzoek in te dienen om de masterclass te annuleren of te verplaatsen. In geval van annulering is een vergoeding van 50% van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass verschuldigd, rekening houdend met de voorbereidingstijd en de ter beschikking gestelde tijd van Thriven voor de masterclass. Ten slotte vindt er geen vergoeding plaats van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass indien je niet op de afgesproken tijd en locatie aanwezig bent.

Reviews

“Zowel voor beginners als gevorderden aan te raden. Hier in ieder geval een trouwe klant!”

“Ik zal het iedereen die meer diepgang en duidelijkheid in de “crypto-wereld” wilt aanraden.”

“Ze zijn zeer toegankelijk en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of te helpen.”