Ontwikkel je financiële kennis

Leer over de wereld van cryptocurrencies, beleggen en handelen via een crypto masterclass, gegeven door Meyade Curfs met meer dan 6 jaar aan training ervaring

Ontwikkel je financiële toekomst

Leer over de wereld van cryptocurrencies, beleggen en handelen via één van onze crypto masterclasses, gegeven door Meyade Curfs met meer dan 6 jaar aan training ervaring

Kies je masterclass

Krijg toegang tot een fysieke crypto masterclass bij ons op kantoor of online via Zoom.

Crypto marktupdates

Gratis

Groepsmasterclass

Deze masterclass duurt circa 1 uur

Krijg een uitgebreide marktupdate

Ontdek onze markt verwachtingen

Leer de juiste (lange termijn) mindset

Krijg voldoende ruimte voor je vragen

Crypto voor beginners

€199,- €149,-

Privé masterclass

Deze masterclass duurt circa 1 uur

Krijg uitgebreide kennis over crypto

Verbind crypto met het geldsysteem

Leer hoe je crypto koopt en verkoopt

Krijg voldoende ruimte voor je vragen

Investeren en portfolio

€299,- €249,-

Privé masterclass

Deze masterclass duurt circa 2 uur

Ontdek crypto-investeringsstrategieën

Herken verschillende kansen in crypto

Leer over een crypto portfolio bouwen

Krijg voldoende ruimte voor je vragen

Expert

Meyade Curfs

Meyade Curfs geeft onze masterclasses. Meyade heeft meer dan zes jaar ervaring in het geven van masterclasses op het gebied van crypto, investeren en mindset. Met zijn masterclasses heeft hij velen begeleid met het (op)bouwen van een succesvol investeringsportfolio. Daarnaast heeft hij meerdere malen in de media gesproken over financiële onderwerpen, onder meer bij NPO1, NPO3 en de SNS Bank. Vanaf 2023 heeft Meyade ook een eigen show bij BNR, waar hij toekomstgerichte onderwerpen behandeld.

crypto masterclass

FAQ

Praktische informatie

Praktische informatie

Je kan boeken door een masterclass te kiezen en het afrekenproces te volgen. Na aanschaf van een masterclass kan je een datum en tijd kiezen op basis van de agenda van de docent.

De duur van de masterclass ‘Crypto marktupdates masterclass’ is 1 uur. De masterclass ‘Crypto voor beginners masterclass’ duurt 1 uur. En de ‘Crypto beleggen en portfolio masterclass’ duurt 2 uur.

Voor de masterclasses gelden geen kenniseisen. Ook gaan we in de masterclass in op basis- en achtergrondkennis.

Alle masterclasses behalve de ‘Crypto marktupdates masterclass’ zijn standaard alleen individueel te volgen. De masterclasses kunnen wel door groepen gevolgd worden met groepskorting. Neem voor meer informatie contact op met support@thriven.nl.

We geven de offline masterclass in Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 400. Ook staan we open om je voorkeuren over een andere locatie te bespreken. De online masterclass wordt gegeven via Zoom.

Je kan zelf bepalen of je de masterclass liever online of offline volgt. De masterclasses kunnen we altijd online geven via Zoom.

Je bent als consument gerechtigd een aanmelding voor een masterclass binnen 14 dagen te annuleren of te verplaatsen door een e-mail te sturen naar: support@thriven.nl waarin je duidelijk aangeeft dat je de masterclass wilt annuleren of verplaatsen. Als de masterclass binnen 14 dagen na de boekingsdatum wordt gegeven, heb je deze mogelijkheid niet. Je hebt het recht om tot 48 uur voor het afgesproken tijdstip van oplevering van de masterclass bij Thriven een verzoek in te dienen om de masterclass te annuleren of te verplaatsen. In geval van annulering is een vergoeding van 50% van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass verschuldigd, rekening houdend met de voorbereidingstijd en de ter beschikking gestelde tijd van Thriven voor de masterclass. Ten slotte vindt er geen vergoeding plaats van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass indien je niet op de afgesproken tijd en locatie aanwezig bent.

We geven geen enkele vorm van financieel advies en stemmen educatie nooit af op persoonlijke situaties.

Reviews

“Zowel voor beginners als gevorderden aan te raden. Hier in ieder geval een trouwe klant!”

“Ik zal het iedereen die meer diepgang en duidelijkheid in de “crypto-wereld” wilt aanraden.”

“Ze zijn zeer toegankelijk en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of te helpen.”

crypto masterclass

Bouw aan je financiële toekomst