Crypto masterclasses: Leer over crypto en investeren

Crypto masterclasses: Leer over crypto en investeren

In dit artikel wordt er ingegaan op Crypto masterclasses. Wat houden deze crypto masterclasses in en wat kan je er allemaal leren. Wat is het verschil tussen een masterclass en een workshop? Welke Crypto masterclass biedt Thriven aan en uit wat voor inhoud bestaan deze masterclasses? In dit artikel geven wij antwoord op al deze vragen en verschaffen wij duidelijkheid over.

Inhoudsopgave

Wat is een masterclass?

Een masterclass is een eenmalige les of cursus die door een specialist/ deskundige in een bepaald vakgebied wordt gegeven. Vaak biedt deze desbetreffende expert de masterclass aan vanuit zijn of haar ervaring in een bepaald vakgebied. Dit kunnen vaak ook hele uiteenlopende vakgebieden zijn, zoals: muziek, schilderen, andere kustvormen of bepaalde hobby’s. In zo een masterclass ga je, samen met de expert, in op een vakgebied waarin hij/zij gespecialiseerd is. Deze expert leert jou alle ins en outs over dit vakgebied en duikt samen met jou de diepte in. Een masterclass verschaft dus een heleboel inzicht en duidelijkheid rondom een desbetreffende vakgebied.

Wat is het verschil tussen een masterclass en een workshop?

Een masterclass en een workshop lijken op het eerste gezicht erg veel op elkaar. Maar toch verschillen ze wel degelijk van elkaar. Vaak blijft de inhoud van een workshop erg algemeen, terwijl een masterclass meer de diepte in gaat. Daarnaast is een workshop vaak meerdaags, terwijl een masterclass vaak maar eenmalig is. Ook is het zo dat een workshop vaak aan meerdere mensen tegelijk -in een groep- wordt gegeven, terwijl een masterclass meestal 1-op-1 is. Kortom, een masterclass legt de focus op het stukje persoonlijke aandacht en de diepgang, terwijl een workshop de focus legt op het stukje leren in groepsverband en de inhoud vaak veralgemeniseerd.

Welke Crypto masterclasses biedt Thriven momenteel aan?

Momenteel verzorgt Thriven een crypto masterclass in drie soorten: Cryptomarkt en strategie masterclass, Crypto voor beginners masterclass en Investeren en portfolio masterclass. Thriven maakt hier onderscheid tussen gratis online groepsmasterclasses en betaalde offline (gedeelde) privé masterclasses. Deze masterclasses betreffen interactieve en uitgebreide sessies, waarin echt de diepte in wordt gegaan.

Door wie worden de Crypto masterclasses van Thriven verzorgd?

De masterclasses van Thriven worden momenteel verzorgt door twee experts die binnen Thriven werkzaam zijn, genaamd: Meyade Curfs & Michael Brom. Meyade Curfs heeft al meer dan 5 jaar ervaring met het geven van masterclasses oer cryptocurrencies, beleggen en handelen. Momenteel heeft hij al honderden mensen kunnen onderwijzen over deze onderwerpen. Michael Brom trad begin 2013 toe tot de Bitcoin-wereld en is tot op heden nog zeer actief binnen deze wereld. Daarnaast is hij al vier jaar fulltime trader en blockchain ontwikkelaar, wat ook voor de juiste ervaring zorgt. Meyade en Michael verzorgen de masterclasses zowel samen, als individueel.

De Cryptomarkt en strategie masterclass

De vrijblijvende Cryptomarkt en strategie masterclass vindt maandelijks plaats en is voor iedereen toegankelijk. Deze masterclass wordt online -via Zoom- verzorgt, door Meyade Curfs & Michael Brom.

Tijdens de Cryptomarkt en strategie masterclass krijg je een uitgebreide en interactieve update van de huidige cryptomarkt. Daarnaast maken onze experts, samen met jou, marktprognoses op basis van Technische Analyse (TA), on-chain analyse en macro economische ontwikkelingen. Ook behandelen onze experts investeringsstrategieën voor de maanden die volgen en leren zij jou de juiste (lange termijn) mindset aan te nemen. Gedurende deze interactieve masterclass bieden de experts jou voldoende de gelegenheid om vragen te stellen.

Ben jij benieuwd naar onze vrijblijvende Cryptomarkt en strategie masterclass? Boek dan hier jouw masterclass.

De Crypto voor beginners masterclass

De Crypto voor beginners masterclass is dagelijks gemakkelijk te boeken via de website van Thriven. Deze masterclass kan zowel privé, als in groepsverband (maximaal 5 personen) gevolgd worden. Deze masterclass vindt standaard op locatie -bij Thriven- plaats en wordt verzorgd door onze expert Meyade Curfs.

Tijdens deze Crypto voor beginners masterclass leer je alles over Bitcoin, Altcoins en de Blockchain technologie. Naast alle Crypto-gerelateerde informatie, krijg je ook mee hoe Crypto zich verhoudt ten opzichte van het huidige monetaire geldsysteem. Ook behandelt onze expert hoe je Crypto kan kopen, verkopen en op een veilige manier kan bewaren. Gedurende deze interactieve masterclass biedt de expert jou voldoende de gelegenheid om vragen te stellen.

Ben jij benieuwd naar de Crytomarkt en wil jij alles te weten komen over Crypto? Boek dan hier jouw masterclass.

De investeren en portfolio masterclass

De Investeren en Portfolio masterclass is, net zoals de Crypto voor beginners masterclass, dagelijks te boeken via de website van Thriven. Deze masterclass kan zowel privé, als in groepsverband maximaal 5 personen) gevolgd worden. Ook deze masterclass wordt bij Thriven op locatie in Amsterdam verzorgt door 1 van onze experts Meyade Curfs of Michael Brom.

Tijdens deze Investeren en portfolio masterclass leer je alle ins en outs over de kansen in Crypto, beleggen in diverse activa en het opbouwen van een portfolio. Daarnaast behandelen onze experts investeringsstrategieën in Crypto en geven ze tips voor het toepassen van diversificatie in je investeringsportfolio. Ook bespreken onze experts meerdere exchanges waarop je activa, zoals Crypto kan opslaan en verhandelen. Gedurende deze interactieve masterclass bieden de experts jou voldoende de gelegenheid om vragen te stellen.

Wil jij alles te weten komen over investeren en het opbouwen van een portfolio? Boek dan hier jouw masterclass.

*Aan de hand van dit artikel sporen wij niemand aan om te beginnen met beleggen. Dit artikel is niet geschreven met adviesdoeleinden en is niet bedoeld als enige vorm van deskundig (financieel, fiscaal of juridisch) advies. Dit artikel dient puur voor het overbrengen van kennis en informatie. Thriven is dus niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de artikelen.

Meer gerelateerde artikelen

Crypto masterclasses

Crypto masterclasses: Leer over crypto en investeren

Wil jij weten wat Crypto masterclasses zijn, wat je er kunt leren en welke Crypto masterclasses Thriven allemaal aanbiedt? Lees dan dit artikel waarin wij meer duidelijkheid schetsen rondom dit onderwerp.
automatisch beleggen

Automatisch beleggen en handmatig beleggen: De verschillen

Lees hier meer over automatisch belegen en handmatig beleggen. Wat is het verschil tussen deze twee manieren van handelen en welke manier past beter bij jou? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? In dit artikel geven wij hier meer informatie over.
Bitcoin en Stablecoin handelen

Bitcoin en Stablecoin handelen: Hoe verschilt het?

Lees hier mee over het investeren aan de hand van onze Bitcoin- en USDT-algoritmes. Wat is het verschil tussen de algoritmes en welke past beter bij jou? In dit artikel schetsen wij duidelijkheid rondom dit onderwerp.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor resultaten, aanbiedingen, marktupdates en meer.


.