Crypto traden

Lees hier de artikelen over crypto traden zodat je meer te weten komt over strategieën en bruikbare handelstechnieken

Crypto traden

Lees hier de artikelen over crypto traden zodat je meer te weten komt over strategieën en bruikbare handelstechnieken

Crypto traden is tegenwoordig erg populair, maar wordt vaak als een enorme uitdaging gezien. Velen weten niet waar ze moeten kijken door alle informatie die op onder andere de prijsgrafieken weergegeven staat. Waar moet je nou beginnen en waar moet je rekening mee houden? Dit zijn onder andere vragen waar veel mensen mee zitten. Om deze reden hebben wij dit gedeelte toegevoegd aan de academy.

In dit gedeelte van de academy brengen wij jou van alles bij over crypto traden. Hieronder wordt er onder andere ingegaan op hoe je het beste kan handelen in cryptocurrencies. De onderstaande artikelen over crypto traden helpen jou verder in de crypto handelswereld. We nemen je mee in het traden in crypto. 

Crypto bot

Crypto bots en crypto automatisering door Thriven

Lees over de crypto bots en automatiseringen van Thriven. Bepaal of automatisch beleggen of auto trading met een crypto bot bij jou past.
Bybit crypto bot

Bybit crypto bot: Hoe gebruik je een Bybit bot?

Lees over de Bybit crypto bot. Bybit biedt een DCA en Grid toolbox bot. Ontdek de voordelen, risico's en een alternatieve crypto bot.
crypto bot

Crypto bot beoordelen: 4 cruciale stappen

Lees hoe je een crypto bot moet beoordelen en wat de 4 cruciale stappen zijn in dit proces. Bepaal hierna welke crypto bot voor jou werkt.
Beste crypto trading bot

Beste crypto trading bot in 2023: Welke bot moet je kiezen?

Bekijk de vergelijking voor de beste crypto trading bot in 2023. Deze geeft duidelijkheid wat de beste crypto trading bot voor jou is.
Goedkoopste crypto exchange

Goedkoopste crypto exchange in 2023

Ontdek hier wat de goedkoopste crypto exchange in 2023 is. Lees onze vergelijking van de goedkoopste crypto platforms in Nederland.
Bitcoin trading

Bitcoin trading: Hoe werkt het en is het winstgevend?

Lees hoe Bitcoin trading werkt en welke strategieën Bitcoin trading kent. Leer daarnaast of Bitcoin handel winstgevend kan zijn.
Trading strategie

Trading strategie: succesvolle crypto strategie

Lees over succesvolle crypto trading strategieën. Bepaal welke trading strategie voor jou werkt en waar je op moeten letten voor succes.
Crypto algoritme trading

Crypto algoritme trading: Voordelen en nadelen

Lees over crypto algoritme trading en wat het is. Je leert ook over de voordelen en nadelen van crypto algoritme trading.
Auto trading

Auto trading: Wat is het en hoe werkt het?

Lees over auto trading en hoe het werkt. Ontdek de voor- en nadelen van auto trading en ontvang tips om strategieën te beoordelen.
Crypto trading bots

Crypto trading bots: Werkt een bot?

Leer meer over crypto trading bots en de voor- en nadelen van auto trading. Ontdek of een crypto trading bot iets voor jou is.
Crypto trading

Crypto trading: kan het winstgevend zijn?

Leer meer over crypto trading en de kansen en valkuilen. Verschillende crypto trading methoden en hun winstgevendheid worden uitgelegd.
automatisch beleggen

Automatisch beleggen: Verschil met handmatig beleggen

Lees hier meer over automatisch beleggen en handmatig beleggen. Wat houdt automatisch beleggen in en wat zijn de voor- en nadelen ervan?
Bitcoin en Stablecoin handelen

Bitcoin en Stablecoin handelen: Hoe verschilt het?

Lees hier mee over het investeren aan de hand van onze Bitcoin- en USDT-algoritmes. Wat is het verschil tussen de algoritmes en welke past beter bij jou? In dit artikel schetsen wij duidelijkheid rondom dit onderwerp.
Technische Analyse

Technische Analyse (TA): Wat is het en hoe werkt het?

Lees hier wat technische analyse is en hoe technische analyse werkt. Je krijgt alle informatie over technische analyse en TA indicatoren.

Bouw aan je financiële toekomst