FAQ voor masterclasses

FAQ voor masterclasses

Algemeen

Algemeen

Een masterclass is een interactieve sessie met een van onze experts. Tijdens deze sessie brengen we je essentiële financiële kennis bij over diverse onderwerpen en helpen we je bij het ontwikkelen van financiële skills door praktische tips te geven.

Nee, je hebt geen kennis nodig om de masterclass te volgen. Aan het begin van de masterclass zullen we in kaart brengen wat jouw basis- en achtergrondkennis is. Vervolgens brengen we jouw kennis gedurende de masterclass naar het volgende niveau.

Onze masterclasses worden gegeven door onze experts op het gebied van investeren, handelen en het geven van trainingen. Al onze experts hebben geruime tijd ervaring met crypto gerelateerde onderwerpen. Ook hebben ze talloze masterclasses, workshops en gastcolleges gegeven. Meer informatie vind je hier.

Tijdens de masterclass krijg je voldoende de gelegenheid om je vragen te stellen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je achteraf nog vragen hebt. Je kan deze altijd aan ons stellen en we zullen ons best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ja, we peilen aan het begin van de masterclass altijd wat jouw kennisniveau is. Als je beschikt over de basiskennis, dan kunnen we de basis overslaan en de masterclass eindigen met gevorderde informatie. De masterclasses zijn dus voor ieder kennisniveau beschikbaar.

Nee, het is niet vereist om een laptop of tablet mee te nemen naar de masterclass.

Ja, tijdens de masterclass krijg je de gelegenheid om aantekeningen te maken.

Praktisch

Praktisch

De meeste masterclasses zijn standaard offline bij ons op locatie. Indien gewenst, kunnen wij deze ook online of op een locatie naar keuze verzorgen.

Het is in sommige gevallen ook mogelijk om masterclass op een afwijkende locatie te volgen. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via support@thriven.nl.

Sommige masterclasses duren 1 uur en andere duren 2 uur. Voor meer informatie kan je onze masterclasses hier bekijken.

Het is mogelijk om een masterclass gezamenlijk of met een groep te volgen. Dit kan worden aangeven tijdens het boeken van de masterclass. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via support@thriven.nl.

Voor grote groepen kunnen wij een speciaal tarief bespreken. Neem hiervoor contact op via support@thriven.nl.

Wij doen ons best om samen met jou een nieuwe datum uit te kiezen. Neem hiervoor contact op via support@thriven.nl.

Je bent als consument gerechtigd een aanmelding voor een masterclass binnen 14 dagen te annuleren of te verplaatsen door een e-mail te sturen naar: support@thriven.nl waarin je duidelijk aangeeft dat je de masterclass wilt annuleren of verplaatsen. Als de masterclass binnen 14 dagen na de boekingsdatum wordt gegeven, heb je deze mogelijkheid niet. Je hebt het recht om tot 48 uur voor het afgesproken tijdstip van oplevering van de masterclass bij Thriven een verzoek in te dienen om de masterclass te annuleren of te verplaatsen. In geval van annulering is een vergoeding van 50% van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass verschuldigd, rekening houdend met de voorbereidingstijd en de ter beschikking gestelde tijd van Thriven voor de masterclass. Ten slotte vindt er geen vergoeding plaats van de overeengekomen vergoedingen voor de masterclass indien je niet op de afgesproken tijd en locatie aanwezig bent.

Het is mogelijk om de masterclass cadeau te geven. Neem hiervoor contact op met support@thriven.nl.