FAQ over Thriven

FAQ over Thriven

Algemeen

Algemeen

Thriven is sinds 2020 bezig om een betere financiële toekomst voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we door het ontwikkelen van tools zoals onze automatische handelsoplossing, en het aanbieden van financiële kennis in de vorm van masterclasses en een kennisbank. Meer informatie over ons ontstaan en waar we voor staan vind je hier.

Om in aanmerking te komen om een door ons geaccepteerd klant te worden voor de diensten die wij leveren, mag je niet opereren vanuit, wonen in of gevestigd zijn in een land dat afwijkt van de volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië. Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland. Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Nederlands is de standaardtaal in onze communicatie en binnen de Thriven-community. Aangezien de meeste mensen die deelnemen aan onze masterclasses Nederlands zijn, is de standaardtaal van onze masterclasses Nederlands. We kunnen de masterclassses echter altijd in het Engels geven.